Ondersteuning en Advies

Ondersteuning en Advies

Belastingcontroles in Nederland (zoals in elk land) kunnen veel tijd en financiƫle middelen vergen. Hoewel niet de meest agressieve ter wereld, zal de Nederlandse belastingdienst kritisch kijken naar alle feiten bij het beoordelen van de positie van de belastingbetaler. Boetes en rente kunnen worden opgelegd met betrekking tot onbetaalde Nederlandse belastingen.

We hebben een aanzienlijke ervaring met het verminderen van het risico op correcties als gevolg van belastingaudits, terwijl we onze klanten kunnen helpen om zich proactief voor te bereiden op een audit. Strategieƫn om een mogelijke fiscale controverse te voorkomen, zijn onder meer het verkrijgen van een Advance Tax Ruling (ATR) of een Advance Pricing Arrangement (APA).
.

Als er een belastingaudit plaatsvindt, kunnen we jou helpen bij het afhandelen van de controle. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door als jouw vertegenwoordiger te functioneren in de vaak complexe discussies met de Nederlandse belastingautoriteiten. Verder kunnen we tijdens een rechtszaak helpen, waardoor de kans op een zo goed mogelijk resultaat wordt vergroot.

Client is getting support from AuditNext during consult

Slimmer werken? Maak handig gebruik van onze expertise.